El grup.

El grup.
Els membres de la nostra classe d'audiovisuals

martes, 12 de junio de 2012

Recopilació del curs.

    Hola amics,fem aquesta entrada per contar-vos com ens ha anat el curs. Com ja sabeu el curs ja s'està acabant,en este temps hem aprés moltes coses i ens ho hem passat molt bé. Hem fet moltissims exàmens i molts deures,però això ha donat bon resultat,perquè ara ja sabem molt més.

    Un xicotet repàs del que hem fet seria aquest:

-CIÈNCIES SOCIALS GENERALS: Hem aprés sobre les grans civilitzacions de l'antiguitat i també sobre geografia i climes.

-ANGLÉS: Formar-nos amb els verbs, adjectius i altres categoríes gramaticals necessàries per a dir pràcticament qualsevol cosa en anglés. Sense aquestes paraules no es pot formar cap oració llarga, per que donen el sentit fonamental a la frase.

-VALENCIÀ: També hem aprés les categories gramaticals i les principals normes ortogràfiques que trobem en qualsevol text (apòstrof, diéresi, accentuació, prefixos i sufixos...)

-MATEMÀTIQUES: Les operacions bàsiques i el començament de treballar amb grans quantitats, decimals, fraccions, nombres negatius, etc i també la geometria bàsica.

-CIÈNCIES NATURALS: Hem aprés sobre fòrmules, elements químics, etc, l'espai i la Terra i sobre els éssers vius (fundaments més bàsics i no molta profundització).

-EDUCACIÓ PLÀSTICA I VISUAL: Dibuix técnic i fundaments teòrics que hem aplicat a la pràctica.

-TUTORIA: No hi ha molt que aprendre d'ací la veritat.

-COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL: Fer aquest blog i una entrevista a part d'utilitzar eines informàtiques com l'stupeflix, afegir música de Goear, etc...

-EDUCACIÓ FÍSICA: Molts esports que no coneixiem i un repàs dels que coneixiem i un poc de teoria.

-CASTELLÀ: Categories gramaticals i principals normes ortogràfiques (com en valencià) a part un teatre del qual ja us vam informar al blog.

-ATENCIÓ EDUCATIVA: Bàsicament hem fet jocs i ens ho hem passat bé.

-TECNOLOGIA: Hem aprés que és una estructura i quins son els materials mes importants, a part de resoldre circuits eléctrics i construir dos projectes motoritzats.

    Ens ho hem passat molt bé als patis i hem conegut a molta gent nova que no coneixiem d'altres pobles. Crec que per molt nerviosos que ens trobarem tot ha valgut la pena, i...

    ...si, l'institit serà més complicat que el col·legi però arribes més major i amb més coneixements i tampoc és un repte tan gran si el saps afrontar com deus.

    Ens hem acostumat a anar a la cantina (alguns), a les taquilles, a la sala d'usos múltiples, a canviar de classe, a que les faltes resten més als examens, a anar a la sala d'usos múltiples i a seguir un hàbit de treball que en permeta aprovar un curs, i està clar, si t'apliques SEGUR que aprovaràs per molt que la gent t'espante i diga que es torna tot molt difícil.

    Resumint, ha sigut un gran any.

                           
                 
                      Adéu de Maria i Roberto.

                 


No hay comentarios:

Publicar un comentario