El grup.

El grup.
Els membres de la nostra classe d'audiovisuals

lunes, 23 de abril de 2012

Coronada la Regina de Festes de Benissa

          Bon dia seguidors. Escrivim aquesta entrada per a informar-vos que la regina de Festes de Benissa (per a més informació de les festes busqueu en les últimes entrades del blog) va ser coronada el dia 20 per la nit en un acte que és celebrà en el parking del passeig Dolors Piera que començà al les 22:30 i durà fins a la una de la nit aprox. Al finalitzar actuà l'orquesta "Fiesta 40 Dance".


Les regines foren el la categoria major, Maria Serra Juan  i  en la categoria infantil Andrea López Pineda, que foren coronades per les seues predecesores en un acte presentat per diversos festers tant majors com infantils. Al finalitzar isqueren primer tots els festers de l'any i despres totes les persones de la quinta 94' al escenari i alguns tingueren l'honor de dir algunes paraules. 






                                                                        Adéu de Maria i Roberto i bones festes.


               




         

2 comentarios:

  1. On esta este poble que te tantes coses tan interesants?
    Agrairia un poc mes de informacio sobre la situacio de aquest lloc i si em podeu donar un link de un mapa millor, una pagina amb informacio de zona turistica o alguna cosa més.

    ResponderEliminar
  2. Bon dia seguidor, sóc Roberto, de l'staff. Podeu trobar més informació en les entrades, en infobenissa.com, en benissadigital.com, entre altres. Per a saber la situació prova a buscar benissa en aquesta pàgina i utilitzar els botons + per a ampliar i - per a reduir el mapa. Per a girar de posició utilitza el ratolí, clica en el mapa i arrosegal. La pàgina és:

    http://maps.google.es/maps?hl=ca&tab=wl

    ResponderEliminar