El grup.

El grup.
Els membres de la nostra classe d'audiovisuals

martes, 15 de mayo de 2012

El dia de la mare

     Bon dia seguidors. Escrivim aquesta entrada per a dir-vos que fa poc va ser el dia de la mare i molta gent va manifestar el seu amor a les mares amb detalls, ja siga fets a mà, comprats o simplement una felicitació. Aquest dia és en honor al complicat treball de les mares, que necessitava un reconeixement. Antingament es celebraba a Roma i a Grècia en honor a Rea, que en la cultura grega era considerada la "mare dels deus".
     Després el dia fou adoptat pels cristians que el celebraven en honor de la Verge María, mare de deu en la religió cristiana.
     En Anglaterra, en el segle XVII tenia lloc un fet similar, també relacionat amb la Verge i que és dia Diumenge de les Mares. Consistia en una misa abans de que els fills en qüestió entregaren un regal o felicitaren a la seua mare. Com en aquella época molta gent treballaba en les noves industries amb les aleshores modernes màquines de vapor molta gent tenia dia lliure per a visitar a la família.
     Actualment s'ha convertit en un dia lleugerament comercial que en cada país es celebra en un lloc diferent, com es mostra en LA TAULA D'AQUEST ENLLAÇ WEB , però tots honren la dedicació diaria de les mares en les labors de casa, el treball, cuidar als fills, etc... 


                                          Adéu de Maria i Roberto.



                                      Adéu de Maria i Roberto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario