El grup.

El grup.
Els membres de la nostra classe d'audiovisuals

martes, 8 de mayo de 2012

Torneig de futbol sala infantil masculí

       Bon dia seguidors, escrivim aquesta entrada per a informarvos de que el proper dissabte dia 12 de maig hi haurà un torneig de futbol sala infantil, on participaran tots els equips més "punters" de la Marina Alta, excepte Xaló, guanyador de les Provincials d'Alacant i la Comarcal, les dos vegades superantnos a nosaltres, els de Benissa que quedarem segons en les dos lligues ja esmentades.

       Els equips participants seràn: Dénia (trobem que ells que quedaran segons), Paidos (col·legi de Dénia amb dos pistes que serà seu del partit), Calp, Benissa i Xàbia.
 
       Nosaltres jugarem tres partits seguits, de mitja hora, amb dos parts no com els de les lligues Comarcal i Provincials on son 50 minuts, després mitja hora de descans i el últim partit. Si passem a la final també jugarem un amb cinc minuts de descans, abans de jugar aquest partit en canvi durarà 36 minuts, en dos parts.

       Esperem que puguem guanyar ja que no estan els de Xaló, fet remarcable per a aspirar a la victória.

       El nostre autobús eixirà al Palau Sant Pere de Benissa, a les 8:10 per a poder arribar a les nou al primer partit de Benissa. Haurem de dur esmorzar, beguda i gorra i cadascú dinara a casa, al contrari que en els torneitjos al Palau, on donen dinar.


                                                                Adéu de Maria i Roberto.


La presentació d'aquest any.


No hay comentarios:

Publicar un comentario